elle wirda @ellywirda

a n t i - s o c i a l 📷 X-T20 // Note 8 Malaysia Airlines. Loves ☕ , 🛫 , 🎮 and 🇯🇵. Hyrule Defender 🎮 @ellezgaming

  • Posts
    11726
  • Followers
    388
  • Following
    460
malas nak compress... lantaklah #note8
  • Comments 2

malas nak compress... lantaklah #note8

Advertising
  • Comments 0

front facing camera- video .. beriya test sbb igtkan ade image stabilization... tapi rupanye utk both the rear facing je ade... (rasenyeee lah.. pening bace guide)
  • Comments 5

front facing camera- video .. beriya test sbb igtkan ade image stabilization... tapi rupanye utk both the rear facing je ade... (rasenyeee lah.. pening bace guide)

front facing camera... #note8 ..elok sket compressed
  • Comments 1

front facing camera... #note8 ..elok sket compressed

Advertising
#note8
  • Comments 5

#note8

low light...uncompressed ... #note8 ... perlu compressed seblum uplod ig ke ...? haram teruk compression ig ni
  • Comments 0

low light...uncompressed ... #note8 ... perlu compressed seblum uplod ig ke ...? haram teruk compression ig ni

test.... susah ok gamba ultra hd... masuk insta semua jadi mushed like taik .. sape tau cara terbaik nak compresss
  • Comments 2

test.... susah ok gamba ultra hd... masuk insta semua jadi mushed like taik .. sape tau cara terbaik nak compresss

Advertising
that pink DS lite...
panjang citer... terpaksa beli sebab gameboy aku ter masuk sink full of water.... it was #ags101... susah oi nak carik..dah la current price rm300 ish.. tgh2 stress fikir camne nak commute without any games, teringat DSLite boleh main game gameboy (backward compatible)..tapi DSL is cheap... sbb bersepah... lepas incident tu terus gi bookoff yg tak byk pengunjung... sbb dulu masa carik PSvita... mmg ade beza harga.. compared to bookoff akihabara.... tengah drykan Gameboy... harap2 Ok... i like the palm size of it..... and the ags101 screen... .
papehal pon... it was rm60.. lol
lagi murah dari US size lobster roll yg i had for lunch/dinner .. 🤣🤣🤣..
  • Comments 6

that pink DS lite... panjang citer... terpaksa beli sebab gameboy aku ter masuk sink full of water.... it was #ags101... susah oi nak carik..dah la current price rm300 ish.. tgh2 stress fikir camne nak commute without any games, teringat DSLite boleh main game gameboy (backward compatible)..tapi DSL is cheap... sbb bersepah... lepas incident tu terus gi bookoff yg tak byk pengunjung... sbb dulu masa carik PSvita... mmg ade beza harga.. compared to bookoff akihabara.... tengah drykan Gameboy... harap2 Ok... i like the palm size of it..... and the ags101 screen... . papehal pon... it was rm60.. lol lagi murah dari US size lobster roll yg i had for lunch/dinner .. 🤣🤣🤣..

  • Comments 6

#note8 in superlowlight ...kagum okeh ...dgn gegar2 tu
  • Comments 3

#note8 in superlowlight ...kagum okeh ...dgn gegar2 tu

Advertising
  • Comments 0

perut tak perut... #note8
  • Comments 0

perut tak perut... #note8

NEXT