SHAKESLIM, NYX,BBIA,HDC @intandianne

http://www.wasap.my/60123646923

💯Purse Perfume(20ml),NYX,L.A Girl,BBIA,Norah Wax, Colleen, and ShakeSlim. #feedbackcustomerdianne

  • Posts
    6480
  • Followers
    9369
  • Following
    7492
Magnificient Softlens Exclusive Ocean Silver.
.
‼️14.2 mm.
‼️ 42% water content.
‼️Authentic Made in Korea.
‼️Mata tak kering.
‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari.
.
Available Plano and Power.
.
RM56/pair
Exclude Postage.
.
Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder.
.
WS Kak Intan at 012-3646923.
.
More design and color click
#magnificientlensbydianne
  • Comments 0

Magnificient Softlens Exclusive Ocean Silver. . ‼️14.2 mm. ‼️ 42% water content. ‼️Authentic Made in Korea. ‼️Mata tak kering. ‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari. . Available Plano and Power. . RM56/pair Exclude Postage. . Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder. . WS Kak Intan at 012-3646923. . More design and color click #magnificientlensbydianne

Advertising
Magnificient Softlens Exclusive Floria Aqua.
.
‼️14.2 mm.
‼️ 42% water content.
‼️Authentic Made in Korea.
‼️Mata tak kering.
‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari.
.
Available Plano.
.
RM56/pair
Exclude Postage.
.
Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder.
.
WS Kak Intan at 012-3646923.
.
More design and color click
#magnificientlensbydianne
  • Comments 0

Magnificient Softlens Exclusive Floria Aqua. . ‼️14.2 mm. ‼️ 42% water content. ‼️Authentic Made in Korea. ‼️Mata tak kering. ‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari. . Available Plano. . RM56/pair Exclude Postage. . Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder. . WS Kak Intan at 012-3646923. . More design and color click #magnificientlensbydianne

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋
.
MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. .
Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat.
.
Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour :
👉🏻 Exclusive Green Honey.
👉🏻 Exclusive Blosom Brown.
👉🏻 Exclusive Ocean Silver.
👉🏻 Exclusive Fuschia Gray.
👉🏻 Exclusive Smoothie Silver.
👉🏻 Exclusive Floria Aqua.
.
Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱
.
Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye.
.
#magnificientlensbydianne
#mlens #mlensfeedback
  • Comments 0

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋 . MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. . Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat. . Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour : 👉🏻 Exclusive Green Honey. 👉🏻 Exclusive Blosom Brown. 👉🏻 Exclusive Ocean Silver. 👉🏻 Exclusive Fuschia Gray. 👉🏻 Exclusive Smoothie Silver. 👉🏻 Exclusive Floria Aqua. . Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱 . Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye. . #magnificientlensbydianne #mlens #mlensfeedback

Magnificient Softlens Exclusive Blossom Brown.
.
‼️14.2 mm.
‼️ 42% water content.
‼️Authentic Made in Korea.
‼️Mata tak kering.
‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari.
.
Available Power and Plano.
.
RM56/pair
Exclude Postage.
.
Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder.
.
WS Kak Intan at 012-3646923.
.
More design and color click
#magnificientlensbydianne
  • Comments 0

Magnificient Softlens Exclusive Blossom Brown. . ‼️14.2 mm. ‼️ 42% water content. ‼️Authentic Made in Korea. ‼️Mata tak kering. ‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari. . Available Power and Plano. . RM56/pair Exclude Postage. . Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder. . WS Kak Intan at 012-3646923. . More design and color click #magnificientlensbydianne

Advertising
''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋
.
MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. .
Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat.
.
Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour :
👉🏻 Exclusive Green Honey.
👉🏻 Exclusive Blosom Brown.
👉🏻 Exclusive Ocean Silver.
👉🏻 Exclusive Fuschia Gray.
👉🏻 Exclusive Smoothie Silver.
👉🏻 Exclusive Floria Aqua.
.
Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱
.
Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye.
.
#magnificientlensbydianne
#mlens #mlensfeedback
  • Comments 0

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋 . MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. . Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat. . Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour : 👉🏻 Exclusive Green Honey. 👉🏻 Exclusive Blosom Brown. 👉🏻 Exclusive Ocean Silver. 👉🏻 Exclusive Fuschia Gray. 👉🏻 Exclusive Smoothie Silver. 👉🏻 Exclusive Floria Aqua. . Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱 . Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye. . #magnificientlensbydianne #mlens #mlensfeedback

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋
.
MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. .
Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat.
.
Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour :
👉🏻 Exclusive Green Honey.
👉🏻 Exclusive Blosom Brown.
👉🏻 Exclusive Ocean Silver.
👉🏻 Exclusive Fuschia Gray.
👉🏻 Exclusive Smoothie Silver.
👉🏻 Exclusive Floria Aqua.
.
Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱
.
Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye.
.
#magnificientlensbydianne
#mlens #mlensfeedback
  • Comments 6

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋 . MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. . Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat. . Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour : 👉🏻 Exclusive Green Honey. 👉🏻 Exclusive Blosom Brown. 👉🏻 Exclusive Ocean Silver. 👉🏻 Exclusive Fuschia Gray. 👉🏻 Exclusive Smoothie Silver. 👉🏻 Exclusive Floria Aqua. . Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱 . Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye. . #magnificientlensbydianne #mlens #mlensfeedback

Magnificient Softlens Exclusive Fuschia Grey.
.
‼️14.2 mm.
‼️ 42% water content.
‼️Authentic Made in Korea.
‼️Mata tak kering.
‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari.
.
Available Power and Plano.
.
RM56/pair
Exclude Postage.
.
Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder.
.
WS Kak Intan at 012-3646923.
.
More design and color click
#magnificientlensbydianne
  • Comments 0

Magnificient Softlens Exclusive Fuschia Grey. . ‼️14.2 mm. ‼️ 42% water content. ‼️Authentic Made in Korea. ‼️Mata tak kering. ‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari. . Available Power and Plano. . RM56/pair Exclude Postage. . Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder. . WS Kak Intan at 012-3646923. . More design and color click #magnificientlensbydianne

Advertising
Magnificient Softlens Exclusive Blossom Brown.
.
‼️14.2 mm.
‼️ 42% water content.
‼️Authentic Made in Korea.
‼️Mata tak kering.
‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari.
.
Available Power and Plano.
.
RM56/pair
Exclude Postage.
.
Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder.
.
WS Kak Intan at 012-3646923.
.
More design and color click
#magnificientlensbydianne
  • Comments 0

Magnificient Softlens Exclusive Blossom Brown. . ‼️14.2 mm. ‼️ 42% water content. ‼️Authentic Made in Korea. ‼️Mata tak kering. ‼️Super Duper Soft dan Sangat selesa dipakai sepanjang hari. . Available Power and Plano. . RM56/pair Exclude Postage. . Every purchase will get Free Contact Lens Box with mirror, a case, a picker and a holder. . WS Kak Intan at 012-3646923. . More design and color click #magnificientlensbydianne

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋
.
MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. .
Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat.
.
Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour :
👉🏻 Exclusive Green Honey.
👉🏻 Exclusive Blosom Brown.
👉🏻 Exclusive Ocean Silver.
👉🏻 Exclusive Fuschia Gray.
👉🏻 Exclusive Smoothie Silver.
👉🏻 Exclusive Floria Aqua.
.
Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱
.
Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye.
.
#magnificientlensbydianne
#mlens #mlensfeedback
  • Comments 0

''Wahhh , cantikknya paras rupanya sehingga tidak terkata , diserikan lagi Mlens yang cantik & makeup yang membuat semua jatuh hati . Cantik didalam , cantik lagi diluarnya'' 💕💋 . MLENS semua colour die tersangatlah cantik dan just nice dgn mata kita.. feeling real gitu.. xnmpak fake langsung bile pakai MLens ni.. . Haa, korang tahu ni ULTRASOFTLENS, sbb ape? Sebab sgt lembut mcm gula kapas.. Dah lah packaging die Exclusive sgt korang, Siap bg Case plus dgn Penyepit & pemegang Lens lg.. Tangan kotor pon xresah nak pkai lens dimana2 tempat. . Ia Terdiri dari 6 Exclusive Colour : 👉🏻 Exclusive Green Honey. 👉🏻 Exclusive Blosom Brown. 👉🏻 Exclusive Ocean Silver. 👉🏻 Exclusive Fuschia Gray. 👉🏻 Exclusive Smoothie Silver. 👉🏻 Exclusive Floria Aqua. . Whoaaaa banyak kan benefits Mlens 😱😱😱😱 . Boleh click link kat Bio utk wasap Kak Intan ye. . #magnificientlensbydianne #mlens #mlensfeedback

Kulit flawless bukan lagi fantasi😙
.
Semua orang boleh Cun, Cantik macam retis tu dgn Pure Collagen ni.
.
Cube dulu baru tau. Tak cuba tak tau awak mampu flawless juga😘
.
TESTIMONI Colleen.
.
#colleenstockistdianne
  • Comments 0

Kulit flawless bukan lagi fantasi😙 . Semua orang boleh Cun, Cantik macam retis tu dgn Pure Collagen ni. . Cube dulu baru tau. Tak cuba tak tau awak mampu flawless juga😘 . TESTIMONI Colleen. . #colleenstockistdianne

Advertising
Pure Collagen by Colleen.
.
💕Kolagen yg berasaskan daripada ikan laut dalam. Paling high quality dlm byk2 kolagen sebab mempunyai nilai protein yg lebih tinggi dan jauh dari pencemaran.
.
Selain itu kolagen sumber ini lebih mudah diserap badan berbanding kolagen yg berasaskan haiwan atau tumbuhan.
.
Paling penting-sumber kolagen ikan laut dalam adalah halal.
.
#colleenstockistdianne
  • Comments 0

Pure Collagen by Colleen. . 💕Kolagen yg berasaskan daripada ikan laut dalam. Paling high quality dlm byk2 kolagen sebab mempunyai nilai protein yg lebih tinggi dan jauh dari pencemaran. . Selain itu kolagen sumber ini lebih mudah diserap badan berbanding kolagen yg berasaskan haiwan atau tumbuhan. . Paling penting-sumber kolagen ikan laut dalam adalah halal. . #colleenstockistdianne

Kenapa kolagen penting?
.
Semakin meningkat usia, semakin perlahan badan kite menghasilkan kolagen dalam tubuh kite. Maka kurangla kolagen dlm badan..
.
Kesan kekurangan kolagen?
Kulit mula berkedut dan mengecut. Mula jeragat dan jerawat. Kulit mula kasar juga. Antara sendi-sendi pun mula sakit, cth sakit lutut bile jln byk atau naik trn tangga.
.
Penyelesaiannya:
Pengambilan kolagen sebagai makanan tambahan dapat membantu😘
.
Kak Intan offer kolagen yang tinggi kualiti dan berkesan. 
#colleenstockistdianne
  • Comments 0

Kenapa kolagen penting? . Semakin meningkat usia, semakin perlahan badan kite menghasilkan kolagen dalam tubuh kite. Maka kurangla kolagen dlm badan.. . Kesan kekurangan kolagen? Kulit mula berkedut dan mengecut. Mula jeragat dan jerawat. Kulit mula kasar juga. Antara sendi-sendi pun mula sakit, cth sakit lutut bile jln byk atau naik trn tangga. . Penyelesaiannya: Pengambilan kolagen sebagai makanan tambahan dapat membantu😘 . Kak Intan offer kolagen yang tinggi kualiti dan berkesan. #colleenstockistdianne

NEXT