Johan Pisool @johan.pisool

Worker, Investor, Trader, Business Owner

  • johan.pisool

    January 21st at 9:44am
    2 0

    Tu jelingan ada makna tu.... #weekendtrip

  • johan.pisool

    January 12th at 9:04am
    12 0

    Org kata aku nampak berisi, tapi sebenarnya ilusi rambut askar jer...so nak nampak kurus kita up gambar B&W jer

  • johan.pisool

    December 29th at 9:08pm
    6 0

    When the going gets tough, get extra help...

  • johan.pisool

    December 2nd at 8:05am
    17 2

    Nyaman lagi lah malam ni...

    putehcreative_studio

    1 month ago
    Aww nice

    123mamanet

    2 months ago
    πŸ˜ƒ
    Load More
  • johan.pisool

    November 12th at 12:18pm
    13 1

    Entertaining the kids...aku yg kena belajar dgn diorg ni...ilmu hartanah diorg tinggi...satu Malaysia ada property...πŸ˜‚πŸ˜‚

    diamondscarvesbyadlea

    2 months ago
    NiceπŸ˜™
    Load More
  • johan.pisool

    November 11th at 3:01pm
    11 0

    Esok pos lah...poslaju skarang dah ada dropbox

  • johan.pisool

    October 10th at 2:24pm
    6 0

    Thank you all

  • johan.pisool

    October 3rd at 5:57pm
    4 1

    Fuhh...bersawang insta aku nih...

    butang66

    4 months ago
    Labah2 berteloq menetas bak hang
    Load More
  • johan.pisool

    September 29th at 6:23am

    Program cuti sekolah...for me, cukup sekali seumur hidup utk ke sana...tempat best, nyaman dan dingin tapi jalan ke puncak tu memabukkan...makan pil motion sickness pun still terasa pening...orang lain mungkin ok but not for me...anyway, for travel junkies yg suka jungle tracking, mmg sgt2 best...apa2 pun, anak2 enjoy, parents aku pun enjoy, so ok lah kan...itu yg penting

    ell_dhoz

    4 months ago
    Anemia person je tau that feel.. πŸ˜…πŸ˜…

    shafrinazibidan

    7 months ago
    πŸ˜ƒ
    Load More
  • johan.pisool

    September 23rd at 2:35am
    2 0

    First time jadi pelanggan pertama di kaunter perkhidmatan...tak perlu tunggu

load more