Aizat Ishak @maizatishak

  • Posts
    525
  • Followers
    1899
  • Following
    2190
Thanks to #keretapisarong17 . Zahra tak habis nyanyi lagu rasa sayang. Maafkan suara papanya yng sumbang. Sorry uncle @ikmalhazlan dan @ridzwanazari sbb tak sing along dlm train smlm sbb uncle @wanemirastar hensem sngt. 😏
  • Comments 2

Thanks to #keretapisarong17 . Zahra tak habis nyanyi lagu rasa sayang. Maafkan suara papanya yng sumbang. Sorry uncle @ikmalhazlan dan @ridzwanazari sbb tak sing along dlm train smlm sbb uncle @wanemirastar hensem sngt. 😏

Advertising
Tahniah ve-i.
  • Comments 1

Tahniah ve-i.

#keretapisarong17 
Selamat menyambut hari Malaysia.
  • Comments 0

#keretapisarong17 Selamat menyambut hari Malaysia.

Training. Whole day smpai mlm.😂😂😂.jap lgi cikgu nak rampas telefon dah.
  • Comments 2

Training. Whole day smpai mlm.😂😂😂.jap lgi cikgu nak rampas telefon dah.

Advertising
9/9/2015. 
Tarikh anak kesayangan kami dilahirkan.kau mengubah segalanya. Hari ini genap dua tahun kelahiran kau wahai anakku Alesya zahra. Terima kasih Ya Allah diatas nikmat kurniaan yang engkau pinjamkan keatas diriku ini. Aku bnyak bercerita tentang mereka kepada engkau ketika aku sujud kepadaMu. Yang kemudian membuatkan aku menangis.Jika sesuatu terjadi keatasku. Kau peliharalah mereka. Kuatkan mereka menghadapi ujian. Aku tahu bila2 masa sahaja Engkau boleh menarik nikmat ini. Kuatkanlah kasih sayang antara kami.jadikan kami hamba yng tergolong dalam golongan yng sentiasa bersyukur atas segala nikmatMu. Papa sayang zahra.
  • Comments 0

9/9/2015. Tarikh anak kesayangan kami dilahirkan.kau mengubah segalanya. Hari ini genap dua tahun kelahiran kau wahai anakku Alesya zahra. Terima kasih Ya Allah diatas nikmat kurniaan yang engkau pinjamkan keatas diriku ini. Aku bnyak bercerita tentang mereka kepada engkau ketika aku sujud kepadaMu. Yang kemudian membuatkan aku menangis.Jika sesuatu terjadi keatasku. Kau peliharalah mereka. Kuatkan mereka menghadapi ujian. Aku tahu bila2 masa sahaja Engkau boleh menarik nikmat ini. Kuatkanlah kasih sayang antara kami.jadikan kami hamba yng tergolong dalam golongan yng sentiasa bersyukur atas segala nikmatMu. Papa sayang zahra.

Selamat hari lahir anak kesayngan papa. (Fullstop selagi tak ada adik baru)
 Semoga membesar menjadi anak yng solehah. Kejap je zahra dah 2 tahun. Lepas ni masuk sekolah. Pastu ade bf.pastu kawin. Pastu...... to any boy out there. Ill be a very protective dad. Good luck tackling my pretty daughter.
  • Comments 3

Selamat hari lahir anak kesayngan papa. (Fullstop selagi tak ada adik baru) Semoga membesar menjadi anak yng solehah. Kejap je zahra dah 2 tahun. Lepas ni masuk sekolah. Pastu ade bf.pastu kawin. Pastu...... to any boy out there. Ill be a very protective dad. Good luck tackling my pretty daughter.

Janggut tu plan dia nak bgi smpai ke bawah bibir.sampai ke sudah tak jadi. Dah brape taun bela.
  • Comments 6

Janggut tu plan dia nak bgi smpai ke bawah bibir.sampai ke sudah tak jadi. Dah brape taun bela.

Advertising
Papa go solat dia pun nak ikut. Dah la dengan pkai skirt.
  • Comments 2

Papa go solat dia pun nak ikut. Dah la dengan pkai skirt.

Pulut durian utagha style.
  • Comments 3

Pulut durian utagha style.

Burpppp.
  • Comments 1

Burpppp.

Advertising
Selamat pagi.

Selamat menyambut hari kemerdekaan yng ke 60. Terima kasih tok nek tok wan. Perjuangan mereka untuk memerdekakan kita anak bangsa harus dikenang. Jika bukan kerana mereka mungkin kita kini masih dijajah. Keranamu Malaysia. Bangga menjadi anak Malaysia.
  • Comments 0

Selamat pagi. Selamat menyambut hari kemerdekaan yng ke 60. Terima kasih tok nek tok wan. Perjuangan mereka untuk memerdekakan kita anak bangsa harus dikenang. Jika bukan kerana mereka mungkin kita kini masih dijajah. Keranamu Malaysia. Bangga menjadi anak Malaysia.

  • Comments 10

NEXT