1

SH ku SH TERATE Yen meneng agawe seneng e liyan yen obah Agawe Bungah e liyan Yen Wayah ngopi Agawe Meri e liyan Nanging ojo Mbok gawe Nesu tiwas Agawe kleru,,, #psht #setiahati #pendekar #pencak #setiahati #terate #1922

0 Comments