Min Mohd @minmohd

http://minmohd.com/

Mom. Photographer. Seeker of everyday magic. Artist at Offset & Cavan Images. Creator @detikmagik MOD @bravo_award 📧 [email protected]

  • Posts
    547
  • Followers
    3975
  • Following
    912
Kawin sudah masuk kali kedua. Kawin kali pertama dapat anak perempuan tiga orang, manis-manis kesemuannya. Kahwin yang kedua dapat anak lelaki, menjadi kesayangan semua orang. Kalau itu pun ko tak tahu nak bersyukur wahai Cik Min, aku pun tak tahu nak cakap apa dah. Nota untuk diri sendiri.
.
.
.
#myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#bnw_magic#blackandwhite#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#ourlightwithin#candidchildhood#loveourbigkids#WHPthankful#makeportraits#family
  • Comments 9

Kawin sudah masuk kali kedua. Kawin kali pertama dapat anak perempuan tiga orang, manis-manis kesemuannya. Kahwin yang kedua dapat anak lelaki, menjadi kesayangan semua orang. Kalau itu pun ko tak tahu nak bersyukur wahai Cik Min, aku pun tak tahu nak cakap apa dah. Nota untuk diri sendiri. . . . #myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#bnw_magic#blackandwhite#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#ourlightwithin#candidchildhood#loveourbigkids#WHPthankful#makeportraits#family

Advertising
Musim hujan ni buat diri saya emo. Mula terkenang cerita lama. Rindu arwah nenek, arwah datuk, kampung di Melaka, zaman kanak-kanak riang tanpa sepalit pun duka, zaman sekolah menengah, cinta monyet tak menjadi dan macam-macam lagi. Rindunya zaman dulu-dulu. Masa kecik nak cepat besar sangat!! Cuaca sejuk ini betul buat orang moody.
.
.
.
#throwbackfriday##myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#thegalleryoflightfeature#throughamotherseyes
  • Comments 32

Musim hujan ni buat diri saya emo. Mula terkenang cerita lama. Rindu arwah nenek, arwah datuk, kampung di Melaka, zaman kanak-kanak riang tanpa sepalit pun duka, zaman sekolah menengah, cinta monyet tak menjadi dan macam-macam lagi. Rindunya zaman dulu-dulu. Masa kecik nak cepat besar sangat!! Cuaca sejuk ini betul buat orang moody. . . . #throwbackfriday##myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#thegalleryoflightfeature#throughamotherseyes

He said, “Above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it.
.
.
.
#myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#vsco#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#ourlightwithin#detikmagik#roalddahl
  • Comments 17

He said, “Above all, watch with glittering eyes the whole world around you because the greatest secrets are always hidden in the most unlikely places. Those who don’t believe in magic will never find it. . . . #myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#vsco#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#ourlightwithin#detikmagik#roalddahl

Setahun yang lepas. Kaki dan tangan dah semakin panjang, cuma rambut sahaja pendek. Cakap masih pelat lagi. Baru tadi dia masukkan sebiji belon dalam tshirt yang aku pakai, kemudian dia cucuk perut gebu aku sambil cakap Mama..Baby sambil gelak. Dan mama pun terkebil-kebil tetiba keluar peluh kejung tak tentu arah!
.
.
.
#illuminateclasses#thebloomforum#clickinmoms#shamoftheperfect#documentyourdays#thehappynow#makemoments#nikonphotographer#malaysia#vsco#childhoodunplugged#shootandshare#candidchildhood#magicofchildhood#thefocusedphotographer#offsetartist#dearestviewfinder#let_there_be_delight#mytinymoments#ltbd_big_world#cu_unpluggingtogether#detikmagik
  • Comments 26

Setahun yang lepas. Kaki dan tangan dah semakin panjang, cuma rambut sahaja pendek. Cakap masih pelat lagi. Baru tadi dia masukkan sebiji belon dalam tshirt yang aku pakai, kemudian dia cucuk perut gebu aku sambil cakap Mama..Baby sambil gelak. Dan mama pun terkebil-kebil tetiba keluar peluh kejung tak tentu arah! . . . #illuminateclasses#thebloomforum#clickinmoms#shamoftheperfect#documentyourdays#thehappynow#makemoments#nikonphotographer#malaysia#vsco#childhoodunplugged#shootandshare#candidchildhood#magicofchildhood#thefocusedphotographer#offsetartist#dearestviewfinder#let_there_be_delight#mytinymoments#ltbd_big_world#cu_unpluggingtogether#detikmagik

Advertising
Advertising
Advertising
Stop!
.
Khaled macam biasa. Dah lali. Scenario yang selalu berlaku. Kadang dia menonong jalan malas nak layan. Tapi pagi tadi dia good boy. Dia berhenti untuk seminit. Mama pun apa lagi. Macam pendekar jadinya. Pak Guard perati jer dari jauh. Gila ke pompuan ni? Aah GILA LIGHT. .
For @instagram #whpfindthelight
.
.
.
#myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#detikmagik#detik_dappledlights#mentorwithmin#shotoniphone7plus#iphoneography#mobilephotography#galleryoflightfeature
  • Comments 14

Stop! . Khaled macam biasa. Dah lali. Scenario yang selalu berlaku. Kadang dia menonong jalan malas nak layan. Tapi pagi tadi dia good boy. Dia berhenti untuk seminit. Mama pun apa lagi. Macam pendekar jadinya. Pak Guard perati jer dari jauh. Gila ke pompuan ni? Aah GILA LIGHT. . For @instagram #whpfindthelight . . . #myeverydaymagic#holdthemoments#cornersofmyworld#childrenseemagic#beforetheygrow#seekinspirecreate#lifewellcaptured#follow_this_light#momentwide#my_magical_moments#dearestviewfinder#myquietbeauty#alliseeispretty#mytinymoments#let_there_be_delight#subjectlight#theweekoninstagram#illuminateclasses#detikmagik#detik_dappledlights#mentorwithmin#shotoniphone7plus#iphoneography#mobilephotography#galleryoflightfeature

NEXT