Mohd Imran Ismail @mohdimran

http://blog.mohdimran.com/

One ID for all. Facebook / Instagram / WeChat / LINE / Twitter / Tumblr --> mohdimran

  • mohdimran

    February 11th at 3:34pm

    Full moon

    onezulkifleeomar

    7 days ago
    Naik "bulan" dgn roket
    Load More
  • mohdimran

    January 21st at 11:32am
    35 0

    Sigh. PS4 Pro punya pasal, terpaksa beli yg ni. HDMI 2.0 fibre optical HDMI cable.

  • mohdimran

    January 21st at 4:21am
    25 2

    Not bad for a cap ayam band. Lagipun yg official Apple nyer takde warna ni. Well, Move dan Exercise rings dah full for today sebab pegi gym tadi. Dlm proses nak dapatkan "Ring in the New Year Challenge" achivement ni. Hanya leh buat in January je challenge tu

    mohdimran

    29 days ago
    @luqmanazmi budak kipas Epal katakan 😆😆

    luqmanazmi

    29 days ago
    Apple watch gak die.. mabrook @mohdimran
    Load More
  • mohdimran

    January 21st at 4:17am

    Baru pegi collect kat pos office sebab xde rumah masa dorang attempting delivery. Apple Watch band cap ayam order kat eBay

    mohdimran

    25 days ago
    @life4hire owh. X penah plak check situ. Nanti nak riki riki

    mohdimran

    25 days ago
    @muzlinda kan. Hehe

    life4hire

    28 days ago
    Kat aliexpress pn byk gila choice..beli 3 kat lazada pn kualiti ok

    muzlinda

    29 days ago
    Cap ayam tu mmg best..😆
    Load More
  • mohdimran

    January 21st at 12:43am
    22 0

    Baru je ingat nak pegi jogging kat Titiwangsa. Tiba2 hujan plak. Since dah in workout gear, terus melencong ke gym lah

  • mohdimran

    January 19th at 4:40pm
    14 0

    Aduh. Optical HDMI cable yg beli mahal2 dulu tu x support HDCP 2.2 lak. So pakai HDMI yg dia kasik dlm box tu. So HDR supported on both 2K & 4K and no HDCP 2.2 woes

  • mohdimran

    January 19th at 3:45pm
    21 0

    Dah macam rupa biskut 3 layer hangit dah

  • mohdimran

    January 19th at 3:21pm
    23 5

    Aduh. Nak kena ambik gambar dulu plak sebelum unbox (sebab dan jadik ritual bila beli benda baru). Dah tak sabar nak test drive

    boboi69

    1 month ago
    Nnt klau sebulan dua lg dah x mo main..bg tau la....bob beli..serius ni..hikss

    mohdimran

    1 month ago
    @ahmadikmal_ mahal sket org jual sekarang sebab stock terhad. RM1899. Official Sony Malaysia price RM1799. Huhu

    ahmadikmal_

    1 month ago
    How much ni ?

    mohdimran

    1 month ago
    @scottaliano depends kat game gak. Setengah game dia buat patch utk buat texture lagi detailed kat ps4pro

    scottaliano

    1 month ago
    Kalo main game ps4 x pro pun gambar dia upscale lg cantek ke?
    Load More
  • mohdimran

    January 19th at 9:38am

    Finally. Dari bulan 11 duk tunggu. Tu pun kedai yg order tu still xde stock. Nih terpaksa beli dari source lain

    mohdimran

    1 month ago
    @scottaliano dah official kat Malaysia/Asia dari Nov hari tu lagi. Tapi stock limited sebab yg aku dgr dorang concentrate negara2 yg sambut Krismas. Game Hypermart ada hantar email kat customer dorang yg preorder. Lepas dorang meeting ngan Sony Malaysia, stable PS4 Pro stock hanya selepas 1st April

    scottaliano

    1 month ago
    Bila official masuk msia? X sabaq aihh

    mohdimran

    1 month ago
    @ayusxsalleh tak reti sgt main FPS. Pening. Beli ni nak buat main Just Dance je 😅😅

    ayusxsalleh

    1 month ago
    @mohdimran nnti boleh titanfall 2 together. Keh3
    Load More
  • mohdimran

    January 11th at 6:32am

    Kedai baru buka. Kudo Kudo nama dia. Not bad. Portion pun besar sampai x habis makan ayam tu. Terpaksa bungkus bawak balik

load more