Mohd Imran Ismail @mohdimran

https://blog.mohdimran.com/

One ID for all. Facebook / Instagram / WeChat / LINE / Twitter / Tumblr --> mohdimran

  • Posts
    844
  • Followers
    378
  • Following
    352
LED Strips yg beli kat Ikea hari tu buat hias meja je
  • Comments 1

LED Strips yg beli kat Ikea hari tu buat hias meja je

Advertising
Tak penah pakai spek sepanjang hayat. Camni kut rupa kalau pakai
  • Comments 6

Tak penah pakai spek sepanjang hayat. Camni kut rupa kalau pakai

Baki cuti tahunan ada lagi 19 hari. Policy syarikat lak cuti xleh carry forward to next year & kalau x pakai nanti forfeited (tah apa2). So plan2 lah nak ambik cuti. Plan nak ambik end of year tu one stretch, tp since keje company multinational nih, kasiklah can mat salleh cuti Krismas. Tasabanya nak cuti 3 minggu nanti
  • Comments 0

Baki cuti tahunan ada lagi 19 hari. Policy syarikat lak cuti xleh carry forward to next year & kalau x pakai nanti forfeited (tah apa2). So plan2 lah nak ambik cuti. Plan nak ambik end of year tu one stretch, tp since keje company multinational nih, kasiklah can mat salleh cuti Krismas. Tasabanya nak cuti 3 minggu nanti

Test test
  • Comments 0

Test test

Advertising
Good bargain. Dari RM199 jadi RM49. Multi color lak. Leh buat hias meja komputer nanti
  • Comments 8

Good bargain. Dari RM199 jadi RM49. Multi color lak. Leh buat hias meja komputer nanti

First time order kat AliExpress. Not bad gak servis dr Alibaba Group nih. Benda alah ni (toner cartridge reset chip for Canon 331) cheaper that those sold on eBay.
  • Comments 3

First time order kat AliExpress. Not bad gak servis dr Alibaba Group nih. Benda alah ni (toner cartridge reset chip for Canon 331) cheaper that those sold on eBay.

Mencari sesuap nasi utk malam ni
  • Comments 4

Mencari sesuap nasi utk malam ni

Advertising
Adeh. Perit tekak menahan air mata
  • Comments 6

Adeh. Perit tekak menahan air mata

Hari tu terlebih germinated wheatgrass seeds. So tanam dlm pasu pokok hiasan. Now wheatgrass everywhere kat rumah
  • Comments 4

Hari tu terlebih germinated wheatgrass seeds. So tanam dlm pasu pokok hiasan. Now wheatgrass everywhere kat rumah

Sedapnya memasing mengunyah #wheatgrass
  • Comments 8

Sedapnya memasing mengunyah #wheatgrass

Advertising
Pesta vegetarian 😂😂. 🐈 menjadi 🐐 #wheatgrass
  • Comments 4

Pesta vegetarian 😂😂. 🐈 menjadi 🐐 #wheatgrass

Day 7 - dah start leh kasik my cats makan dah ni
  • Comments 12

Day 7 - dah start leh kasik my cats makan dah ni

NEXT