Robert @rbrthvn

På høyde med det beste fra innlandet.

 • Posts
  266
 • Followers
  293
 • Following
  332
 • Comments 0

Advertising
Her har noen stått og tenkt.
«Øl eller leverpostei. Øl eller leverpostei. Øl eller leverpostei»
#dilemmas
 • Comments 5

Her har noen stått og tenkt. «Øl eller leverpostei. Øl eller leverpostei. Øl eller leverpostei» #dilemmas

Frenzy på Trondheims beste matbutikk
 • Comments 0

Frenzy på Trondheims beste matbutikk

Siste innspurt her nå.
 • Comments 2

Siste innspurt her nå.

Advertising
Utrolig synd at jula er over nå når vi endelig begynte å få til julesangene litt bra
 • Comments 6

Utrolig synd at jula er over nå når vi endelig begynte å få til julesangene litt bra

Finnes det en sånn ordning hvor man kan levere inn overskuddsgodterier fra jula?
 • Comments 15

Finnes det en sånn ordning hvor man kan levere inn overskuddsgodterier fra jula?

That time of year. Igjen; ikke en årsbesteliste, mer et lite glimt inn i fargepaletten som ble 2017. Som alltid mer sprikende enn fortennene til Kurt Nilsen. In no specific order:

Haim - Something to tell you. En mindre bra plate enn det jeg hadde håpet på, men så var den likevel så bra at den ble sommersoundtracket i år. Ble spilt ekstra høyt for å overdøve hylende unger i baksetet. Pluss for en dødssjarmerende musikkvideo.

Susanne Sundfør - Music for people in trouble. Maktdemonstrasjon! Tviler på at hun er i stand til å lage noe dårlig. Når oljen tar slutt skal vi leve av kvaliteten på popmusikken Susanne skriver. Så enkelt, men akk så umulig for andre å etterfølge!

Motorpsycho - Begynnelser. Så var jeg ikke helt ferdig med dem likevel da. Teaterstykket Begynnelser var den mest brutale kulturopplevelsen jeg hadde i 2016. Forplantet seg inn i 2017 da denne kom i februar/mars. 
War on drugs - A deeper understanding. Dessverre en litt antiklimatisk Spektrum-konsert. Men albumet er all killers. Høres fortsatt ut som de dårlige periodene til Dylan/Springsteen bare med bra låter

Courtney Barnett/Kurt Vile - Lotta Sea Lice. Årets beste? Årets beste. Sykt bra hår^2, drita kule tekster og dødsbra melodier. 
SYD - Fin. Coolness og sleaze og musikalsk genialitet. Bra kombo

Ola Kvernberg - Steamdome. Igjen; kulturell live-opplevelse fra 2016 som forplanta seg inn i 2017 i albumformat. Har du sjans til å se det spetakkelet Ola reiser rundt og spiller med i løpet av neste år finnes det ingen unnskyldninger gode nok for å ikke stikke og høre dem!

SZA - Ctrl - Samme argumenter som til SYD, bare med trommer-, bass-, gitar- og analogsynth-RnB i stedet for midisynth-RnB

Kelela - Take me apart. Insecure var en relativt medium TV-serie, men soundtracket var så bra at det ble en bra TV-serie. Kelela mye av årsaken til det. Skulle ønske jeg var i stand til å si «quit fucking with my groove» like bra som det Kelela gjør. Årets beste hodetelefonplate.
 • Comments 7

That time of year. Igjen; ikke en årsbesteliste, mer et lite glimt inn i fargepaletten som ble 2017. Som alltid mer sprikende enn fortennene til Kurt Nilsen. In no specific order: Haim - Something to tell you. En mindre bra plate enn det jeg hadde håpet på, men så var den likevel så bra at den ble sommersoundtracket i år. Ble spilt ekstra høyt for å overdøve hylende unger i baksetet. Pluss for en dødssjarmerende musikkvideo. Susanne Sundfør - Music for people in trouble. Maktdemonstrasjon! Tviler på at hun er i stand til å lage noe dårlig. Når oljen tar slutt skal vi leve av kvaliteten på popmusikken Susanne skriver. Så enkelt, men akk så umulig for andre å etterfølge! Motorpsycho - Begynnelser. Så var jeg ikke helt ferdig med dem likevel da. Teaterstykket Begynnelser var den mest brutale kulturopplevelsen jeg hadde i 2016. Forplantet seg inn i 2017 da denne kom i februar/mars. War on drugs - A deeper understanding. Dessverre en litt antiklimatisk Spektrum-konsert. Men albumet er all killers. Høres fortsatt ut som de dårlige periodene til Dylan/Springsteen bare med bra låter Courtney Barnett/Kurt Vile - Lotta Sea Lice. Årets beste? Årets beste. Sykt bra hår^2, drita kule tekster og dødsbra melodier. SYD - Fin. Coolness og sleaze og musikalsk genialitet. Bra kombo Ola Kvernberg - Steamdome. Igjen; kulturell live-opplevelse fra 2016 som forplanta seg inn i 2017 i albumformat. Har du sjans til å se det spetakkelet Ola reiser rundt og spiller med i løpet av neste år finnes det ingen unnskyldninger gode nok for å ikke stikke og høre dem! SZA - Ctrl - Samme argumenter som til SYD, bare med trommer-, bass-, gitar- og analogsynth-RnB i stedet for midisynth-RnB Kelela - Take me apart. Insecure var en relativt medium TV-serie, men soundtracket var så bra at det ble en bra TV-serie. Kelela mye av årsaken til det. Skulle ønske jeg var i stand til å si «quit fucking with my groove» like bra som det Kelela gjør. Årets beste hodetelefonplate.

Advertising
Dette fettet her skal jeg konsumere om få dager
 • Comments 4

Dette fettet her skal jeg konsumere om få dager

«Mmmmmmm! Det e den beste pizzaen du har laga noen gang, pappa!» God helg ❤️
 • Comments 5

«Mmmmmmm! Det e den beste pizzaen du har laga noen gang, pappa!» God helg ❤️

#hellooo
 • Comments 2

#hellooo

Advertising
Har vær å handla

#livet
 • Comments 6

Har vær å handla #livet

@livanettestrand mobber hjemplassen min på snap 😿
 • Comments 1

@livanettestrand mobber hjemplassen min på snap 😿

NEXT