Rehan Aida Roselan @rehanaida

A wife || A mother || Planning Engineer 💍 Mohd Fakhri Nordin 👼 Nur Fathea Alysya & Muhammad Ayden

  • Posts
    425
  • Followers
    517
  • Following
    546
❤❤❤
  • Comments 4

❤❤❤

Advertising
Best pose to hide your double chin 🤣

#ootd #ootdmalaysia #putrajaya #vsco  #vscocam #kimonocardigan #kimonocardiganmalaysia #tiecardigan
  • Comments 0

Best pose to hide your double chin 🤣 #ootd #ootdmalaysia #putrajaya #vsco #vscocam #kimonocardigan #kimonocardiganmalaysia #tiecardigan

Muka tak ready takpe jangan muka tak siap 😅 #siscubabuatcaption #takkelakar

Cardigan from @thea.rtw
  • Comments 0

Muka tak ready takpe jangan muka tak siap 😅 #siscubabuatcaption #takkelakar Cardigan from @thea.rtw

Advertising
Kakak kawasan 🤣

#ootd #kidsootd #ootdmalaysia #putrajaya #vsco #vscocam
  • Comments 3

Kakak kawasan 🤣 #ootd #kidsootd #ootdmalaysia #putrajaya #vsco #vscocam

Happy Sunday 😍

Closeup material satin tie cardigan. Matte satin. One of bestseller skng. Tp dah sold out. Tggu stock masuk next week. Inshaallah

#flatlay #flatlays
  • Comments 0

Happy Sunday 😍 Closeup material satin tie cardigan. Matte satin. One of bestseller skng. Tp dah sold out. Tggu stock masuk next week. Inshaallah #flatlay #flatlays

Kemalasan melanda lagi 🤣

#perutbulat #ootd #kidsootd #mondayblues #kimonocardigan #kidskimonocardigan
  • Comments 2

Kemalasan melanda lagi 🤣 #perutbulat #ootd #kidsootd #mondayblues #kimonocardigan #kidskimonocardigan

Advertising
🐰
  • Comments 2

🐰

Boleh nmpk tak anakanda ku baru lepas kene marah 😅 mmg rare nk dpt shot ni.

Cardigan from @thea.rtw

#ootd #ootdmalaysia #ioicitymall #family #love #teampinky
  • Comments 6

Boleh nmpk tak anakanda ku baru lepas kene marah 😅 mmg rare nk dpt shot ni. Cardigan from @thea.rtw #ootd #ootdmalaysia #ioicitymall #family #love #teampinky

Advertising
Harini rasa macam sweet 17 sikit sbb top to toe pink 😅 adusssss #sedarlahdiri #sweet30. Tp seriusly satin tie #kimonocardigan mmg best. Crafted on matte satin, material dia sgt lembut, ringan & sejuk di pakai. Really love the design & sesuai untuk peminat pastel mcm saya.

Satin tie cardigan from @thea.rtw

#ootd #ootdmalaysia #ioicitymall
  • Comments 3

Harini rasa macam sweet 17 sikit sbb top to toe pink 😅 adusssss #sedarlahdiri #sweet30. Tp seriusly satin tie #kimonocardigan mmg best. Crafted on matte satin, material dia sgt lembut, ringan & sejuk di pakai. Really love the design & sesuai untuk peminat pastel mcm saya. Satin tie cardigan from @thea.rtw #ootd #ootdmalaysia #ioicitymall

Drama queen sgt 😑

#throwback #fatheasayang
  • Comments 0

Drama queen sgt 😑 #throwback #fatheasayang

NEXT