#beekeeper

(170847) Posts


DoubleTap & Tag a Friend Below⤵
💞
🙏 Please Follow us - @beestigram
To be Featured ❤❤❤
.
Tag your love 😘
Thank you ! 💟💟💟
*
Via:@bletaria.bleta
#bee #bee🐝 #beekeeper #beekeepers #beekeeping#bees #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax
  • Comments 0

DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ 💞 🙏 Please Follow us - @beestigram To be Featured ❤❤❤ . Tag your love 😘 Thank you ! 💟💟💟 * Via:@bletaria.bleta #bee #bee🐝 #beekeeper #beekeepers #beekeeping#bees #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax

Advertising
Back to last summer. One of the girls from our hives knocking at the door. Hello 👋 🐝
  • Comments 1

Back to last summer. One of the girls from our hives knocking at the door. Hello 👋 🐝

Nak warna bibir cantik macam bibir @emma_maembongofficial  tak? Jum grab juga. Emma pakai kod 1 .. #myhoneylips #propolis #maduasli #madukelulut .
Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis )
✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri .
✔️memudakan garis2 penuaan bibir
✔️senang dibersihkan (mesra wudhu')
✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa).
✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free
✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr
.
. (Whatsapp) +60 11 39618206
🌹
🌹
#madukelulut #madukelulutasli  #sabunpropolis  #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare  #propolisointment #sayajual  #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper  #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm
  • Comments 1

Nak warna bibir cantik macam bibir @emma_maembongofficial tak? Jum grab juga. Emma pakai kod 1 .. #myhoneylips #propolis #maduasli #madukelulut . Kepakaran kami #myhoneylips (Color LipBalm Madu Kelulut dan Propolis ) ✔️homemade lipbalm yang mengandungi madu kelulut tulen dan propolis dari ladang kami sendiri . ✔️memudakan garis2 penuaan bibir ✔️senang dibersihkan (mesra wudhu') ✔️menjaga bibir dgn sepenuhnya dgn kebaikan madu kelulut dan propolis (4 kali lebih antioksidan dr madu lebah biasa). ✔️tiada plumbum, tiada lead, tiada pewangi tiruan dan tiada pewarna sintetik serta paraben free ✔️100 % homemade dan bukan buatan kilang (color mungkin akan ada sedikit berbeza untuk setiap production tetapi dlm kelompok yg sama - harap maklum). Mencerahkan bibir yg hitam/kusam dengan pemakaian yg kerap dan teraturr . . (Whatsapp) +60 11 39618206 🌹 🌹 #madukelulut #madukelulutasli #sabunpropolis #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #lipcare #propolisointment #sayajual #bazaarpaknil #bazaaronline #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #lipbalmmalaysia #homemadelipbalm #lipbalmmadukelulut #honeylipbalm

Some time ago I lost another hive to ants and I was checking the left over comb thoroughly to see what I could learn from the process. While doing this my good friend @the.a.photographer took this photo.
.
.
.
#beekeeping #bees #honey #beekeeper #bee #savethebees #honeybee #nature #honeybees #beehive #apiary #beekeepers #apiculture #beesofinstagram #beeswax #honeycomb #garden #hive #wildlife #organic #insect #pollen #flower #fact #beefacts #learning #picoftheday #photo #amazing
#thebeekeeper
  • Comments 0

Some time ago I lost another hive to ants and I was checking the left over comb thoroughly to see what I could learn from the process. While doing this my good friend @the.a.photographer took this photo. . . . #beekeeping #bees #honey #beekeeper #bee #savethebees #honeybee #nature #honeybees #beehive #apiary #beekeepers #apiculture #beesofinstagram #beeswax #honeycomb #garden #hive #wildlife #organic #insect #pollen #flower #fact #beefacts #learning #picoftheday #photo #amazing #thebeekeeper

Advertising
Advertising
Have i mentioned how much I dig this bad ass babe @ginger.nz ? She works so hard, puts her baby girl first, makes kick ass clothes and is, as I say, a mega babe. She's my total #womancrusheveryday photo by @tonymckaystudios . Miss honeybee's hair and makeup by @sweetpaintedladyhair and Gingers hair/makeup by @honeylamour .
.
.
.
.
.
.
#mybffisthebest #coolkid #awesomemama #crushingit #hardworker #misshoneybee #honeybee #beekeeper #savethebees #nzpinup #pinupstyle #pinupgirl #vintagestyle #vintagedoll  #modernvintage #modernpinup #streetstyle #pinupstyle  #vintagehair #newzealand
  • Comments 0

Have i mentioned how much I dig this bad ass babe @ginger.nz ? She works so hard, puts her baby girl first, makes kick ass clothes and is, as I say, a mega babe. She's my total #womancrusheveryday photo by @tonymckaystudios . Miss honeybee's hair and makeup by @sweetpaintedladyhair and Gingers hair/makeup by @honeylamour . . . . . . . #mybffisthebest #coolkid #awesomemama #crushingit #hardworker #misshoneybee #honeybee #beekeeper #savethebees #nzpinup #pinupstyle #pinupgirl #vintagestyle #vintagedoll #modernvintage #modernpinup #streetstyle #pinupstyle #vintagehair #newzealand

The bees have been loving this weather lately, majority of them out of the hive working 👌 #stevethebeeguy #beehive #beesarelife #beesofinstagram #beekeepingnz #manuka #honey #beehive #beekeeper #beekeeping #newzealand
  • Comments 1

The bees have been loving this weather lately, majority of them out of the hive working 👌 #stevethebeeguy #beehive #beesarelife #beesofinstagram #beekeepingnz #manuka #honey #beehive #beekeeper #beekeeping #newzealand

Funny Honey Business... let it flow. Thank you 🐝Bees🐝 for all you do.
#bees #extracting #honey #pollinators #beek #beekeeper #local #backyard #grateful #fun #flow #natural #sweetener #healthy #laughter
  • Comments 0

Funny Honey Business... let it flow. Thank you 🐝Bees🐝 for all you do. #bees #extracting #honey #pollinators #beek #beekeeper #local #backyard #grateful #fun #flow #natural #sweetener #healthy #laughter

Shot from today at the Community Gardens of Santa Clarita
  • Comments 5

Shot from today at the Community Gardens of Santa Clarita

Advertising
Let's take a close look at: bee bread, larvae, capped brood. 🔎😍
.
.
.
.
.
.

Credited by : @imkerijbizzie
.
.
.
#beekeeperlife
#beekeeping #urbanbeekeeping #beekeeper #honeybees #beeks #beekeepersofinstagram #beekeper #beek #backyardbeekeeping #apiary #topbarhive #beekeeperslife #beekeepersram_feature
#TheAngelBees
  • Comments 1

Let's take a close look at: bee bread, larvae, capped brood. 🔎😍 . . . . . . Credited by : @imkerijbizzie . . . #beekeeperlife #beekeeping #urbanbeekeeping #beekeeper #honeybees #beeks #beekeepersofinstagram #beekeper #beek #backyardbeekeeping #apiary #topbarhive #beekeeperslife #beekeepersram_feature #TheAngelBees

Did you know a colony of bees maintains a hive temperature of sound 93 degrees regardless of the weather outside? If it gets too cold I might crawl in there with them. Stay warm everyone!
  • Comments 2

Did you know a colony of bees maintains a hive temperature of sound 93 degrees regardless of the weather outside? If it gets too cold I might crawl in there with them. Stay warm everyone!

Advertising
This bee recognized her sister’s picture on my honey label 😊 at the market today. #beekeeper #savethebees #valhallaspaorganics
  • Comments 1

This bee recognized her sister’s picture on my honey label 😊 at the market today. #beekeeper #savethebees #valhallaspaorganics

Sorry for the bad video quality on the second, but these bees all over my property are this greyish-brown color, as though they’ve been sprayed with paint or rolled in dust. There’s hundreds of bees suffering in my front driveway and a smaller number in the backyard, just writhing around. The color is insane to me, so if any ig #beekeeper accounts have an idea, lmk. #bees #beekeeping .
. 
Additional back story - I originally noticed a good 20 in my garage kinda buzzing around my garage opener motor and I was concerned a swarm broke off months early and decided to take up residence in my garage opener. When we closed the garage, we noticed another 30+ buzzing around the garage flood light. When we moved B’s car to the driveway (so he didn’t have to cope with the bees in the morning, in case they’re an aggressive breed), we observed 100+ dead or writhing in the driveway. I didn’t look as close at those, but the backyard ones are suffering and clearly with this grey-brown coating.
  • Comments 10

Sorry for the bad video quality on the second, but these bees all over my property are this greyish-brown color, as though they’ve been sprayed with paint or rolled in dust. There’s hundreds of bees suffering in my front driveway and a smaller number in the backyard, just writhing around. The color is insane to me, so if any ig #beekeeper accounts have an idea, lmk. #bees #beekeeping . . Additional back story - I originally noticed a good 20 in my garage kinda buzzing around my garage opener motor and I was concerned a swarm broke off months early and decided to take up residence in my garage opener. When we closed the garage, we noticed another 30+ buzzing around the garage flood light. When we moved B’s car to the driveway (so he didn’t have to cope with the bees in the morning, in case they’re an aggressive breed), we observed 100+ dead or writhing in the driveway. I didn’t look as close at those, but the backyard ones are suffering and clearly with this grey-brown coating.

ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣.
.
nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈).
.
ni bunda buat.
👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu
👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir)
👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak)
👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa).
.
😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎.
.
insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint .
.
____________________________________________
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 0

ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣. . nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈). . ni bunda buat. 👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu 👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir) 👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak) 👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa). . 😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎. . insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint . . ____________________________________________ At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

Advertising
ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣.
.
nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈).
.
ni bunda buat.
👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu
👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir)
👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak)
👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa).
.
😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎.
.
insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint .
.
____________________________________________
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 0

ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣. . nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈). . ni bunda buat. 👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu 👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir) 👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak) 👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa). . 😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎. . insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint . . ____________________________________________ At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣.
.
nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈).
.
ni bunda buat.
👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu
👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir)
👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak)
👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa).
.
😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎.
.
insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint .
.
____________________________________________
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 0

ha kau besau muka... abaikan 🤣🤣. . nak tunjuk sesiapa yg dapat free gift tinted lip serum aritu (sebab beli produk bahoney tau bukan sesaja bagi.. sbb akak tak kaya lagi 🙈). . ni bunda buat. 👉🏻pakai lip serum warna pink nude itu 👉🏻biar dlm 30 saat camtu (bagi dia resap kat bibir) 👉🏻pastu apply lipbalm matte (ni bunda try red brown pulak) 👉🏻DAN tinted lip serum itu bunda apply gak kat pipi,ujung idung dgn dagu (cam biasa). . 😍dia akan rasa bibir lagi lembut lepastu dia mcm penuhkan bibir kita dan kebaikan madu kelulut & propolis seperti biasa 😎. . insyaAllah soon Bahoney new product menggantikan Propolis Gel Liptint . . ____________________________________________ At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

A perfect frame of capped honey (well I think it is 😉)from my hard working girls, today...
DoubleTap & Tag a Friend Below⤵
💞
🙏 Please Follow us - @beestigram
To be Featured ❤❤❤
.
Tag your love 😘
Thank you ! 💟💟💟
*
Via:@cherrycking
#bee #bee🐝 #beekeeper #beekeepers #beekeeping#bees #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax
  • Comments 4

A perfect frame of capped honey (well I think it is 😉)from my hard working girls, today... DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ 💞 🙏 Please Follow us - @beestigram To be Featured ❤❤❤ . Tag your love 😘 Thank you ! 💟💟💟 * Via:@cherrycking #bee #bee🐝 #beekeeper #beekeepers #beekeeping#bees #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax

Beaut day out here!! 🐝🐝🐝
  • Comments 2

Beaut day out here!! 🐝🐝🐝

Advertising
| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |.
.
Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!.
.
| Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |.
.
kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri.
.
kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan).
.
pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen.
.
Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. .
Produk2 Jenama Sendiri
👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan)
👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun)
👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi
👉🏻Propolis Tinted Moisturizer
👉🏻Propolis Scrub (3 in 1).
.
Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum.
.
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
www.thebahoney.com .
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase
  • Comments 1

| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |. . Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!. . | Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |. . kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri. . kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan). . pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen. . Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. . Produk2 Jenama Sendiri 👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan) 👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun) 👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi 👉🏻Propolis Tinted Moisturizer 👉🏻Propolis Scrub (3 in 1). . Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum. . . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase

| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |.
.
Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!.
.
| Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |.
.
kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri.
.
kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan).
.
pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen.
.
Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. .
Produk2 Jenama Sendiri
👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan)
👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun)
👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi
👉🏻Propolis Tinted Moisturizer
👉🏻Propolis Scrub (3 in 1).
.
Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum.
.
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
www.thebahoney.com .
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase
  • Comments 1

| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |. . Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!. . | Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |. . kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri. . kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan). . pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen. . Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. . Produk2 Jenama Sendiri 👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan) 👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun) 👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi 👉🏻Propolis Tinted Moisturizer 👉🏻Propolis Scrub (3 in 1). . Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum. . . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase

| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |.
.
Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!.
.
| Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |.
.
kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri.
.
kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan).
.
pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen.
.
Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. .
Produk2 Jenama Sendiri
👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan)
👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun)
👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi
👉🏻Propolis Tinted Moisturizer
👉🏻Propolis Scrub (3 in 1).
.
Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum.
.
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 .
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
www.thebahoney.com .
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase
  • Comments 2

| Alhamdulillah,positive feedback form our beloved client |. . Might we not give the 'beauty and cutest product', but we promise to give the raw madu kelulut and propolis touch to each of the homemade products that we make. The power of Raw Madu Kelulut & Propolis. Say NO to Fake Honey!. . | Jenama sendiri produk 100% HomeMade berasaskan Madu Kelulut, Propolis dan Bee Bread |. . kerana Bahoney mempunyai ladang kelulut sendiri dan juga menjual Madu Kelulut yg tulen, kami juga menyediakan perkhidmatan membuat produk2 berasaskan madu kelulut, propolis dan bee bread secara homemade untuk jualan runcit dan juga jenama sendiri. . kami mengutamakan penggunaan madu kelulut yg tulen sbg bahan asas (katakan tidak pada madu tiruan). . pilihan anda untuk memberikan nilai kebaikan kepada pelanggan2 anda dgn bahan2 yg terbaik dan tulen. . Tiada ready stock kerana 100% HomeMade, setelah pembayaran dijelaskan (quotation harga akan diberikan), estimate masa SEMINGGU untuk kami siapkan pesanan anda (mengikut kuantiti). Harap Maklum. . Produk2 Jenama Sendiri 👉🏻 Lipbalm Madu Kelulut Propolis (3 jenis pilihan) 👉🏻Sabun Madu Kelulut (3 pilihan sabun) 👉🏻Gel Serum Madu Kelulut Mulberi 👉🏻Propolis Tinted Moisturizer 👉🏻Propolis Scrub (3 in 1). . Permintaan untuk mencampurkan bahan2 lain didalam produk2 ini adalah tidak diterima kerana formulasi adalah dari bahan2 natural dan mineral sahaja yg dibuat secara homemade . Harap maklum. . . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 . . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . www.thebahoney.com . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #stinglessbee #liptintmalaysia #sabunkelulut #sabunkelulutpropolis #lipbalm #produkjenamasendiri #lipbalmmadukelulut #liptintmadukelulut #ownbranding #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #lokalah #malaysiaonlineshopping #organicsoap #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #jenamase

| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |.
.
menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut.
.
walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun.
.
kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet  dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau.
.
jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia...
.
sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh.
.
. ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants "
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 1

| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |. . menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut. . walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun. . kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau. . jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia... . sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh. . . ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants " . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

Advertising
| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |.
.
menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut.
.
walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun.
.
kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet  dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau.
.
jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia...
.
sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh.
.
. ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants "
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 1

| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |. . menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut. . walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun. . kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau. . jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia... . sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh. . . ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants " . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |.
.
menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut.
.
walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun.
.
kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet  dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau.
.
jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia...
.
sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh.
.
. ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants "
.
whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney.
.
At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica.
Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm.
.
.
#madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey  #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts
  • Comments 0

| Kenali Sabun NATURAL anda tanpa pengawet |. . menyabunkan sabun lagi.... client repeat order dgn new client for tis homemade soap Madu Kelulut. . walaupun idokler cantik buatannya... tapi bahan2 dlm dia adlh cantik dan terbaik.. kami tak letak pengawet jadinya sabun natural ini idok licin yer permukaan dia... and suka suka letak virgin coconut oil sbb selain elok untuk kita orang asia... ia juga elok untuk org yg ada eczema.... hanya dua minyak je kami akan guna utk produk homemade... virgin coconut oil dan minyak zaitun. . kenkadang ada mcm butiran2 keluar dari sabun (sweat @ peluh sabun) ini (sebab tak letak pengawet dan natural la hoccay)... no worries yer bukan rosak tapi malaysia kan beriklim khatulistiwa.. sabun2 natural mesti akan jadi camtu KECUALI kalau akak buat kat cameron highlands dia tak jadi camni kompom dia beku tau tau tau. . jadi nak tahu sabun itu natural atau tak itu antara ciri2 dia... . sabun L*X tak camtu pun? hakak dah jawab kat atas eheheh. . . ''A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather. A quality bar of handmade soap will often "sweat" in humid weather due to the high content of natural humectants " . whatsapp 017 6494987 | 012 9031467 untuk tempahan madu kelulut atau ingin melawat ladang kelulut Bahoney. . At BAHONEY, we aim to provide customers with the purest form of product cultivated from Indo-Malayan Stingless Bees, mainly from the species Heterotrigona itama and Geniotrigona thoracica. Our products ranging from Pure Meliponini Honey, Bee Based Personal Care Product, and Lip Balm. . . #madukelulut #madukelulutasli #sabunmadu #sabunpropolis #maduoriginal #sabunkelulut #antioxidants #honey #sabunkayumanis #honey #rawhoney #lipbalmmadukelulut #rawhoney #maduoriginal #propolisointment #sabunjenamasendiri #lipbalmjenamasendiri #sayajual #madu #bazaarpaknil #supplements #organic #naturalingredients #beekeeper #entrepeneur #stinglessbee #lipbalmmalaysia #organiclipbalm #lebahkelulut #organicbeautyproducts

八米の人気商品ナッツスター。沢山のご注文をいただきました。ありがとうございます。
Popular item of HACIBEI nuts star. I got lots of orders. Thank you very much.
#八米 #はちべい #ハチベイ #HACHIBEI #はちみつ #ハチミツ #蜂蜜 #honey #国産 #新潟県産 #天然 #美容 #健康 #養蜂 #beekeeper #beekeeping #apiary #cute #foodpic #農業 #日本 #japan #新潟県 #阿賀野市 #ナッツスター #ナッツの蜂蜜漬け #人気商品 #感謝 #ありがとうございます
  • Comments 0

八米の人気商品ナッツスター。沢山のご注文をいただきました。ありがとうございます。 Popular item of HACIBEI nuts star. I got lots of orders. Thank you very much. #八米 #はちべい #ハチ#HACHIBEI #はちみつ #ハチミツ #蜂蜜 #honey #国産 #新潟県産 #天然 #美容 #健康 #養蜂 #beekeeper #beekeeping #apiary #cute #foodpic #農業 #日本 #japan #新潟県 #阿野市 #ナッツスター #ナッツの蜂蜜漬け #人気商品 #感謝 #ありがとうございま

There’s a huge selection of beeswax candles at the honeybee centre in Surrey, BC.  #candles #beeswax #beekeeper #christmas #candlemaking
  • Comments 5

There’s a huge selection of beeswax candles at the honeybee centre in Surrey, BC. #candles #beeswax #beekeeper #christmas #candlemaking

Advertising
Moment of truth.  When you check if your bread did it's oven spring!! Turn up volume to hear the sound of family life in the background 🖒🖒🍞🐝🍯
Honey whole grain sourdough that consists of 20% Kamut, 30% spelt, 10% Emmer, 10% rye, 10% honey at 80% hydration. 
#sourdough #sourdoughbread #levain #naturallyleavened #homemadebread #beekeepinglife #bees #beekeeper #beekeeping #grateful #knowyourfarmer #eatrealfood #centralcoast #californiabeecompany #pursue
  • Comments 9

Moment of truth. When you check if your bread did it's oven spring!! Turn up volume to hear the sound of family life in the background 🖒🖒🍞🐝🍯 Honey whole grain sourdough that consists of 20% Kamut, 30% spelt, 10% Emmer, 10% rye, 10% honey at 80% hydration. #sourdough #sourdoughbread #levain #naturallyleavened #homemadebread #beekeepinglife #bees #beekeeper #beekeeping #grateful #knowyourfarmer #eatrealfood #centralcoast #californiabeecompany #pursue

This is a tiny glimpe of our beehaven! State of the art bee houses, scientifically engineered and developed in Turkey. Antimicrobial, antibacterial, breathable, antifungal, 100% environmentally friendly, and sustainable. Our bees live like kings with a buffet of scientifically researched seasonal medicinal plants to dine on all day long! 100% real raw pure honey, none of this fake, heated, blended toxic honey that you get from the shops. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#beehouses #stateoftheart #antibacterial #antifungal #antimicrobial #sustainable #organicfarming #seasonal #beefarm #beehaven #beekeeper #australianmade #medicinal #foodismedicine #lifestylemedicine #Turkey #pheonixlifeforce #organichoney
  • Comments 0

This is a tiny glimpe of our beehaven! State of the art bee houses, scientifically engineered and developed in Turkey. Antimicrobial, antibacterial, breathable, antifungal, 100% environmentally friendly, and sustainable. Our bees live like kings with a buffet of scientifically researched seasonal medicinal plants to dine on all day long! 100% real raw pure honey, none of this fake, heated, blended toxic honey that you get from the shops. . . . . . . . . . . #beehouses #stateoftheart #antibacterial #antifungal #antimicrobial #sustainable #organicfarming #seasonal #beefarm #beehaven #beekeeper #australianmade #medicinal #foodismedicine #lifestylemedicine #Turkey #pheonixlifeforce #organichoney

Advertising
An awesome gift of Mother Nature, honey 🍯 pleases all our senses: richness and warmth of its colour palette appeals to the sight👁; smooth and dense texture – to the touch; delicate floral & fruity notes – to the smell 👃🏻🌸and its full-bodies and intense sweetness gives pleasure to the palate!! 📹credit: @5125honey❤️Absolutely stunning video!!
・・・
Mesmerising honey flow 🍯👌🏼 Credit to : @rent_a_bee

DoubleTap & Tag a Friend Below⤵
______________________________________________
#bees #savethebees #beekeeping #beekeeper #pollinators #honeybee #honeybees #beehive #bee #honey #apiary #pollen #honeycomb #hive #insects #insect#bee #bee🐝 #beekeepers #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax
  • Comments 3

An awesome gift of Mother Nature, honey 🍯 pleases all our senses: richness and warmth of its colour palette appeals to the sight👁; smooth and dense texture – to the touch; delicate floral & fruity notes – to the smell 👃🏻🌸and its full-bodies and intense sweetness gives pleasure to the palate!! 📹credit: @5125honey❤️Absolutely stunning video!! ・・・ Mesmerising honey flow 🍯👌🏼 Credit to : @rent_a_bee DoubleTap & Tag a Friend Below⤵ ______________________________________________ #bees #savethebees #beekeeping #beekeeper #pollinators #honeybee #honeybees #beehive #bee #honey #apiary #pollen #honeycomb #hive #insects #insect#bee #bee🐝 #beekeepers #bees🐝 #beesofinstagram #beeswax

Our display at the annual artisans fair at the marine lab. We’re selling honey and hive products! #beekeeping #giftsfromthehive #beekeeper
  • Comments 0

Our display at the annual artisans fair at the marine lab. We’re selling honey and hive products! #beekeeping #giftsfromthehive #beekeeper

Advertising
From @honeybrainslife 
Say hello to one of our beekeepers and friends from the Rare Hawaiian Honey Company! We source three flavors from them: Rare Organic Ginger Honey (perfect for the cold months), Rare Organic Hawaiian Lilikoi Honey (infused with passion fruit flower Lilikoi) and White Kiawe Honey 🌺🌺🌺
.
.
#bees #beekeeper #honeybee #beekeeping #bee #savethebees #beehive #honey #honeybees #beerescue #beekeeperlife #beekeepers #beesofinstagram #hive #bees🐝 #apiculture #queenbee #beekeeperslife #backyardbeekeeping #queenbees #givebeesachance #womenbeekeepers #apiary #WomenInBeekeeping #womenbeekeeper
  • Comments 1

From @honeybrainslife Say hello to one of our beekeepers and friends from the Rare Hawaiian Honey Company! We source three flavors from them: Rare Organic Ginger Honey (perfect for the cold months), Rare Organic Hawaiian Lilikoi Honey (infused with passion fruit flower Lilikoi) and White Kiawe Honey 🌺🌺🌺 . . #bees #beekeeper #honeybee #beekeeping #bee #savethebees #beehive #honey #honeybees #beerescue #beekeeperlife #beekeepers #beesofinstagram #hive #bees🐝 #apiculture #queenbee #beekeeperslife #backyardbeekeeping #queenbees #givebeesachance #womenbeekeepers #apiary #WomenInBeekeeping #womenbeekeeper

From @mizzbeehavenfl 
1 out of 4 hives survived Irma.
The one hive left is striving and thriving. Just like me😊Keeping the bees alive and happy without using corn syrup to feed them like most Florida companies sadly...research your honey!!Natural raw honey always!!! .
.
#bees #beekeeper #honeybee #beekeeping #bee #savethebees #beehive #honey #honeybees #beerescue #beekeeperlife #beekeepers #beesofinstagram #hive #bees🐝 #apiculture #queenbee #beekeeperslife #backyardbeekeeping #queenbees #givebeesachance #womenbeekeepers #apiary #WomenInBeekeeping #womenbeekeeper
  • Comments 1

From @mizzbeehavenfl 1 out of 4 hives survived Irma. The one hive left is striving and thriving. Just like me😊Keeping the bees alive and happy without using corn syrup to feed them like most Florida companies sadly...research your honey!!Natural raw honey always!!! . . #bees #beekeeper #honeybee #beekeeping #bee #savethebees #beehive #honey #honeybees #beerescue #beekeeperlife #beekeepers #beesofinstagram #hive #bees🐝 #apiculture #queenbee #beekeeperslife #backyardbeekeeping #queenbees #givebeesachance #womenbeekeepers #apiary #WomenInBeekeeping #womenbeekeeper

Advertising
Credit @beekeepingitsweet 
Frame of brood in height of summer. The queen has laid in every possible space, so the bees have built down to create drone cells. .
.
#beekeeping #beekeeper #beehive #honeybees #honeybee #apiary #beeyard #bee🐝 #hive #langhive #flowhive #honey #pollen #queenbee #ouradventure 
#beekeeperslife 
#beesofinstagram
#backyardbeekeeping #savethebees #queenhoneybee #beekeeperlife #iamabeekeeper #savethebees
  • Comments 0

Credit @beekeepingitsweet Frame of brood in height of summer. The queen has laid in every possible space, so the bees have built down to create drone cells. . . #beekeeping #beekeeper #beehive #honeybees #honeybee #apiary #beeyard #bee🐝 #hive #langhive #flowhive #honey #pollen #queenbee #ouradventure #beekeeperslife #beesofinstagram #backyardbeekeeping #savethebees #queenhoneybee #beekeeperlife #iamabeekeeper #savethebees

Jeffy, how'd I get so lucky to know you? I feel so proud of these photos, not only because of the mama pride but because you took them. 📸🌻🐝
.
.
#couldnthelpsharingmore  #31weekspregnant #milkbath #proudofmybody #bumppositive #womenaremagic #tribedemama #maternitymilkbath #maternityphotography #sacredmotherhood #beekeeper #beekeeping #pregnantbeekeeper #beeswax #photosbymyhusand @jeffyess
  • Comments 11

Jeffy, how'd I get so lucky to know you? I feel so proud of these photos, not only because of the mama pride but because you took them. 📸🌻🐝 . . #couldnthelpsharingmore #31weekspregnant #milkbath #proudofmybody #bumppositive #womenaremagic #tribedemama #maternitymilkbath #maternityphotography #sacredmotherhood #beekeeper #beekeeping #pregnantbeekeeper #beeswax #photosbymyhusand @jeffyess

For the holiday season give your loved ones a customized basket filled with Belle Abeille Inc. goodies! 🐝🍯
.
These Thank You baskets were made for @lakshaysharma which include Soft Cream, Wildflower Raw Honey, and Lotion Bar + Tin. .
Price varies depending on what you would like to have in the baskets. 🍯
.
.
.
#surrey604 #dailyhivevan #belleabeille #honey #raw #rawhoney #christmas #chritmastree #superfood #cream #beauty #lotionbar #gifts #giving #creativelifehappylife #craft #vancouver #richmond #beekeeper #products #baskets #giftideas #giftbaskets
  • Comments 2

For the holiday season give your loved ones a customized basket filled with Belle Abeille Inc. goodies! 🐝🍯 . These Thank You baskets were made for @lakshaysharma which include Soft Cream, Wildflower Raw Honey, and Lotion Bar + Tin. . Price varies depending on what you would like to have in the baskets. 🍯 . . . #surrey604 #dailyhivevan #belleabeille #honey #raw #rawhoney #christmas #chritmastree #superfood #cream #beauty #lotionbar #gifts #giving #creativelifehappylife #craft #vancouver #richmond #beekeeper #products #baskets #giftideas #giftbaskets

Advertising
From @kylewestaway 
Beekeeping. Anybody who knows me knows I’m obsessed with bees. Today for the first time I suited up and hit the apiary. What a cool experience. .
.
#beekeeping #beekeeper #beehive #honeybees #honeybee #apiary #beeyard #bee🐝 #hive #langhive #flowhive #honey #pollen #queenbee #ouradventure 
#beekeeperslife 
#beesofinstagram
#backyardbeekeeping #savethebees #queenhoneybee #beekeeperlife #iamabeekeeper #savethebees
  • Comments 1

From @kylewestaway Beekeeping. Anybody who knows me knows I’m obsessed with bees. Today for the first time I suited up and hit the apiary. What a cool experience. . . #beekeeping #beekeeper #beehive #honeybees #honeybee #apiary #beeyard #bee🐝 #hive #langhive #flowhive #honey #pollen #queenbee #ouradventure #beekeeperslife #beesofinstagram #backyardbeekeeping #savethebees #queenhoneybee #beekeeperlife #iamabeekeeper #savethebees

NEXT