#tortilla

(664999) Posts


Advertising
#segitiganyabikincinta
#EzRepost @kripkripid with @ezrepostapp

Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙
.
.
Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪
.
.
#kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta
  • Comments 0

#segitiganyabikincinta #EzRepost @kripkripid with @ezrepostapp Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙 . . Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪 . . #kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta

Sopita de tortilla #Tortilla #Soup #delicius #switch #starving
  • Comments 0

Sopita de tortilla #Tortilla #Soup #delicius #switch #starving

Shared these oxtail and quesillo quesadillas with @botangers - we definitely ate too much 🌮 | 12.13.17 @brokenspanishla #brokenspanishla #comidamexicana #mexicanfood #quesadilla #tortilla #omnomnom #eeeeeats
  • Comments 0

Shared these oxtail and quesillo quesadillas with @botangers - we definitely ate too much 🌮 | 12.13.17 @brokenspanishla #brokenspanishla #comidamexicana #mexicanfood #quesadilla #tortilla #omnomnom #eeeeeats

Advertising
#segitiganyabikincinta
Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙
.
.
Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪
.
.
#kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta #Repost @kripkripid with @insta.save.repost • • •
  • Comments 0

#segitiganyabikincinta Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙 . . Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪 . . #kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta #Repost @kripkripid with @insta.save.repost • • •

Advertising
#wahaca #oxfordstreet #mexicanfood #tortilla in my tummy yummy yummy lol
  • Comments 0

#wahaca #oxfordstreet #mexicanfood #tortilla in my tummy yummy yummy lol

아, 왜 안질릴까나.. 🤤🙄🤭
-
#먹스타그램#과자스타그램#프링글스#나초치즈#프링글스또띠아#콘칩#pringles#tortilla#cornchips#nachocheese#마약
  • Comments 0

아, 왜 안질릴까나.. 🤤🙄🤭 - #먹스그램#과자스그램#프링#나초치즈#프링스또띠아#콘칩#pringles#tortilla#cornchips#nachocheese#마약

Orang yang aku sayang ada keluarga (27orang) + murid2 (106orang) 😇😇
.
"Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid?" Sayang BANGET dong.. Ini makanan jaman saya kecil. 😘😘😘
.
#kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta
  • Comments 0

Orang yang aku sayang ada keluarga (27orang) + murid2 (106orang) 😇😇 . "Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid?" Sayang BANGET dong.. Ini makanan jaman saya kecil. 😘😘😘 . #kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta

Advertising
When you're so sick your body feels like rotten jello and your girlfriend makes you delicious tacos to make it a little better.. #tacos #mmm #ooo #lucky #sick #sinusinfection #virus #boo #delicious #avocado #cilantro #tortilla #crema
  • Comments 1

When you're so sick your body feels like rotten jello and your girlfriend makes you delicious tacos to make it a little better.. #tacos #mmm #ooo #lucky #sick #sinusinfection #virus #boo #delicious #avocado #cilantro #tortilla #crema

#mood #tacos #vivamexico #tortilla
  • Comments 0

#mood #tacos #vivamexico #tortilla

#segitiganyabikincinta

#Repost @kripkripid (@get_repost)
・・・
Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙
.
.
Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪
.
.
#kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta
  • Comments 0

#segitiganyabikincinta #Repost @kripkripid (@get_repost) ・・・ Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙 . . Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪 . . #kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta

Advertising
Milo energy bar cube shape. Little but you gonna like it. Grab it now! 😋
.
.
Order via WA: 085711917421
.
.
_________
#ngemiltik #ngemilcantik #ngemilmurah #ngemilenak #ngemil #temanngemil #milo #milocube #basreng #basrengpedas #tortilla #stikbalado #cokelat #cokelatkekinian
  • Comments 0

Milo energy bar cube shape. Little but you gonna like it. Grab it now! 😋 . . Order via WA: 085711917421 . . _________ #ngemiltik #ngemilcantik #ngemilmurah #ngemilenak #ngemil #temanngemil #milo #milocube #basreng #basrengpedas #tortilla #stikbalado #cokelat #cokelatkekinian

Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙
.
.
Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪
.
.
#kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta
  • Comments 38

Coba hitung, ada berapa orang yang kamu suka saat ini? Kalo Krip Krip Tortilla termasuk gak? 😙 . . Bener gak nih kamu sayang sama @kripkripid? Kalo iya, ikutan daily giveaway-nya dulu dong! Cukup dengan follow @kripkripid, repost image ini, tag 3 orang teman plus caption #segitiganyabikincinta aja kok. Gampang kan? Tersedia hadiah untuk 3 orang. Berlaku cuma hari ini aja ya di Facebook dan Instagram. Good luck 💪 . . #kripkrip #kripkriptortilla #tortilla #tortillachips #duakelinci #segitiganyabikincinta

I had no ques-IDEA you were feeling this way. 🌮
  • Comments 1

I had no ques-IDEA you were feeling this way. 🌮

Advertising
Hace rato que no iba a un botanero y hoy fui a @botanero_sta_lucia con @tasteitmty . Pedí algo con queso, como debe de ser, “pulpo fundido" que es básicamente queso fundido con pulpo y nopales picados, el queso está rico y el pulpo también, aunque la sensación del pulpo y el nopal al mismo tiempo no me late mucho que digamos, PEEEEEEERO hay unas parrilladas muy buenas de las que te platicaré luego.
Pd. El servicio es bueno :)
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
.. ..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
#queso #cheese #food #foodphoto #foodphotography #pulpo #foodie #tortilla #foodies #taco #nopal #quesadilla #cheeselover #cheeselove #foodgasm #foodaddict #delicious #fyf #foodpost #tortillas #mexico #foodblogger #foodaddict #foodlover #tasty #botanero #spgg
  • Comments 4

Hace rato que no iba a un botanero y hoy fui a @botanero_sta_lucia con @tasteitmty . Pedí algo con queso, como debe de ser, “pulpo fundido" que es básicamente queso fundido con pulpo y nopales picados, el queso está rico y el pulpo también, aunque la sensación del pulpo y el nopal al mismo tiempo no me late mucho que digamos, PEEEEEEERO hay unas parrilladas muy buenas de las que te platicaré luego. Pd. El servicio es bueno :) .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. #queso #cheese #food #foodphoto #foodphotography #pulpo #foodie #tortilla #foodies #taco #nopal #quesadilla #cheeselover #cheeselove #foodgasm #foodaddict #delicious #fyf #foodpost #tortillas #mexico #foodblogger #foodaddict #foodlover #tasty #botanero #spgg

Shoutout to the awesome staff at @distritonj for the incredible art dept. lunch today! Their specialty tacos are to die for! 🥑🎄🎅🏼🌮 @chefjosegarces 🙌🏼 #tacos #lunch #chicken #fish #mexican #heaven #chiptole #avocado #crema #foodporn #food #tacothursday #art #creative #design #promotionalproducts #artcraft #newjersey #tortilla #delicious #nom  #gourmet
  • Comments 2

Shoutout to the awesome staff at @distritonj for the incredible art dept. lunch today! Their specialty tacos are to die for! 🥑🎄🎅🏼🌮 @chefjosegarces 🙌🏼 #tacos #lunch #chicken #fish #mexican #heaven #chiptole #avocado #crema #foodporn #food #tacothursday #art #creative #design #promotionalproducts #artcraft #newjersey #tortilla #delicious #nom #gourmet

Advertising
Chicken katsu wrap (with avocado and cabbage) | tatsuta age marinated in ginger soy
  • Comments 1

Chicken katsu wrap (with avocado and cabbage) | tatsuta age marinated in ginger soy

Chicken fajitas for dinner!! 😋 2 soft flour tortillas 🌮 (6 sp), topped with cilantro lime rice 🍚 (6 sp), grilled chicken (0 sp 😏), and spicy salsa (0 sp)🌶!!! 6 sp each and they’re so yummy!!!
.
.
.
#tortilla #tacos #fajitas #weightwatchers #wwfreestyle #spicy #salsa
  • Comments 0

Chicken fajitas for dinner!! 😋 2 soft flour tortillas 🌮 (6 sp), topped with cilantro lime rice 🍚 (6 sp), grilled chicken (0 sp 😏), and spicy salsa (0 sp)🌶!!! 6 sp each and they’re so yummy!!! . . . #tortilla #tacos #fajitas #weightwatchers #wwfreestyle #spicy #salsa

Hallo guys.. udah pada tau kan ini menu apa?? 😉😉 Yaps!! This is it, Large Wings Platter (10pcs) Cocok banget buat kamu makan bareng sama temen2 kamu ataupun keluarga. Ini penampakanya kalo kamu take away atau order via gofood/tokopedia 😊
.
Dalam 10 pcs wings/drumsticks ini, kamu bisa pilih 1 s/d 5 rasa lohh..
Cheese - red dragon - black dragon - nori - roasted corn. 
oh iya, kamu bisa request tambah melted mozarella dan cheddar juga loh, Yummeeyy kann?? 😉 Yuk cus order 😍😍
.
#chizprek #wingsplatter #platter #chickenwings #wings #wingstourfinal  #nori #seaweed #roastedcorn #bbq #cheesesauce #bbqsauce #blackpepper #tortilla #crispycorn #takeaway #gofoodinaja #geprek #ayamgeprek #spicyfood #burgerlover #bts #takeaway
  • Comments 2

Hallo guys.. udah pada tau kan ini menu apa?? 😉😉 Yaps!! This is it, Large Wings Platter (10pcs) Cocok banget buat kamu makan bareng sama temen2 kamu ataupun keluarga. Ini penampakanya kalo kamu take away atau order via gofood/tokopedia 😊 . Dalam 10 pcs wings/drumsticks ini, kamu bisa pilih 1 s/d 5 rasa lohh.. Cheese - red dragon - black dragon - nori - roasted corn. oh iya, kamu bisa request tambah melted mozarella dan cheddar juga loh, Yummeeyy kann?? 😉 Yuk cus order 😍😍 . #chizprek #wingsplatter #platter #chickenwings #wings #wingstourfinal #nori #seaweed #roastedcorn #bbq #cheesesauce #bbqsauce #blackpepper #tortilla #crispycorn #takeaway #gofoodinaja #geprek #ayamgeprek #spicyfood #burgerlover #bts #takeaway

Sra #Tortilla... Con su amiga #costeleta de porko😍😍😍
Gloria gloria 🤔🤔🤔
Se corta la luz....pero la #magia se enciende!!
#homegourmet
#lovecooking
  • Comments 0

Sra #Tortilla... Con su amiga #costeleta de porko😍😍😍 Gloria gloria 🤔🤔🤔 Se corta la luz....pero la #magia se enciende!! #homegourmet #lovecooking

Advertising
#Repost @nycfoodtramp
・・・
Went out to get a salad for lunch, came back with a burrito 🤷🏻‍♀️
.
.
.
.
#nycfoodtramp #nyc #newyork #food #eats #burrito #guacamole #steak #mexicanfood #oxido #yum #follow #ny #newyork #l4l #lunch #burritos #tortilla
  • Comments 2

#Repost @nycfoodtramp ・・・ Went out to get a salad for lunch, came back with a burrito 🤷🏻‍♀️ . . . . #nycfoodtramp #nyc #newyork #food #eats #burrito #guacamole #steak #mexicanfood #oxido #yum #follow #ny #newyork #l4l #lunch #burritos #tortilla

Time to hang our huaraches for the night. 😅
Thank you to everyone that kept us busy today! 😊
Interesting fact: Todas nuestras tortillas, huaraches, gorditas y  sopes son echos al momento que las pides. 
Nos vemos mañana! Abrimos a Las 10am y cerramos a Las 9pm. 
#nashville #instalike #tortilla #huarache #fire #cook #recepie #mexican #cdmx #food #live #live #fun #friday
  • Comments 0

Time to hang our huaraches for the night. 😅 Thank you to everyone that kept us busy today! 😊 Interesting fact: Todas nuestras tortillas, huaraches, gorditas y sopes son echos al momento que las pides. Nos vemos mañana! Abrimos a Las 10am y cerramos a Las 9pm. #nashville #instalike #tortilla #huarache #fire #cook #recepie #mexican #cdmx #food #live #live #fun #friday

Y, después del "crossfit" ¡crossFAT! 😂
#antojo #cena #dinner #jamatime
#tortilla #casera #HomeMade
#queso #cheese derretido
#AguaDulce
#COSTARICA 🇨🇷
#mmm #yummi
  • Comments 0

Y, después del "crossfit" ¡crossFAT! 😂 #antojo #cena #dinner #jamatime #tortilla #casera #HomeMade #queso #cheese derretido #AguaDulce #COSTARICA 🇨🇷 #mmm #yummi

Nunca subo la cena por que es lo mismo que el medio dia o un sándwich 😬, pero hay veces que si cocino de noche y mas cuando tengo antojo de algo.
👉Cena: dos porciones de tortilla de zapallitos (zapallitos, cebolla, huevo, un poco de maicena, condimentos y queso cremoso)
Buenas noches a todos !

#noobsesion #nodieta #cuerposano #mentesana #equilibrio #hábitos #comida #vidasaludable #obsesion #vidanueva #food #healty #healtyfood #comidasana #saludable #objetivo #mantener #lunes #tortilladeverduras #tortilla #queso #zapallito #vegetales #quesocremoso #cenasaludable #cena #queso  #tortilladezapallitos
  • Comments 0

Nunca subo la cena por que es lo mismo que el medio dia o un sándwich 😬, pero hay veces que si cocino de noche y mas cuando tengo antojo de algo. 👉Cena: dos porciones de tortilla de zapallitos (zapallitos, cebolla, huevo, un poco de maicena, condimentos y queso cremoso) Buenas noches a todos ! #noobsesion #nodieta #cuerposano #mentesana #equilibrio #hábitos #comida #vidasaludable #obsesion #vidanueva #food #healty #healtyfood #comidasana #saludable #objetivo #mantener #lunes #tortilladeverduras #tortilla #queso #zapallito #vegetales #quesocremoso #cenasaludable #cena #queso #tortilladezapallitos

Advertising
This year, let lloyd take care of the baking so you’ve got extra time to pregame before the fam comes over. Email Catering@whereslloyd.com to purchase pies & cookies made by @churnsoftserve!
  • Comments 2

This year, let lloyd take care of the baking so you’ve got extra time to pregame before the fam comes over. Email Catering@whereslloyd.com to purchase pies & cookies made by @churnsoftserve!

Who wants some tortilla? #Barbacoa #tacos #lunch #mexican #tortilla
  • Comments 1

Who wants some tortilla? #Barbacoa #tacos #lunch #mexican #tortilla

Desayunar, comer o cenar aquí esta la presentación de nuestros favoritos. 🌮🌶️ #MakeTacosNotWalls .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#Sabroso #Taqueria #Tacos #TacoLovers #WeLoveTacos #SanMiguel #Guanajuato #SportBar #Tortilla #Mexico #MexicanFood #Zacateros41 #VisitMexico #VisitSanMiguel #chilaquiles #tradicion #mexico🇲🇽
  • Comments 0

Desayunar, comer o cenar aquí esta la presentación de nuestros favoritos. 🌮🌶️ #MakeTacosNotWalls . . . . . . . . . . . . #Sabroso #Taqueria #Tacos #TacoLovers #WeLoveTacos #SanMiguel #Guanajuato #SportBar #Tortilla #Mexico #MexicanFood #Zacateros41 #VisitMexico #VisitSanMiguel #chilaquiles #tradicion #mexico🇲🇽

Advertising
I made Tacos tonight 😋20sp total and worth every point! Used a few weekly points also. Absolutely delicious 😋 if anyone wants a breakdown of the points, just ask! #yum #tacos #groundbeef #twoways #cheese #sourcream #tortilla #veggies #serranos #amazing #homemade #ww #freestyle #weightwatchers #alhamdulillah
  • Comments 0

I made Tacos tonight 😋20sp total and worth every point! Used a few weekly points also. Absolutely delicious 😋 if anyone wants a breakdown of the points, just ask! #yum #tacos #groundbeef #twoways #cheese #sourcream #tortilla #veggies #serranos #amazing #homemade #ww #freestyle #weightwatchers #alhamdulillah

Wait to you see how easy it is to make homemade naan with out Electric Flatbread Maker from @westoftheloop .
.
#Repost @westoftheloop (@get_repost)
・・・
See how easy it is to make Indian restaurant-style naan at home with the @gourmia Electric Flatbread Maker! Link to buy in bio. A great holiday present. #ad #naan #naanbread #gourmia #flatbread #pita #tortilla #appliances #kitchengadgets #fromscratch #inmykitchen #flatbreadpizza
  • Comments 0

Wait to you see how easy it is to make homemade naan with out Electric Flatbread Maker from @westoftheloop . . #Repost @westoftheloop (@get_repost) ・・・ See how easy it is to make Indian restaurant-style naan at home with the @gourmia Electric Flatbread Maker! Link to buy in bio. A great holiday present. #ad #naan #naanbread #gourmia #flatbread #pita #tortilla #appliances #kitchengadgets #fromscratch #inmykitchen #flatbreadpizza

☁️ 2017.12.15(五) ☁️
Good morning
巨大草莓上線了是冬天才有那麼多🍓
想了很久內餡夾香蕉還是南瓜好了🤔
最後還是選擇了香蕉因為它熟透了🍌
但又怕吃先來有違和感幸好的沒有❤️
媽媽還留了件蛋糕給我吃很飽死了🍰
♪ ♪ ♪
♪ ♪
♪
💫Breakfast🍽
🍓巨大草莓/香蕉/火龍果
🍼木瓜高蛋白奇亞籽牛奶
🌯雙花生起司香蕉酪梨墨西哥蛋餅
♫ ♫ ♫
♫ ♫
♫~
#早餐日記 #吃早餐 #飲食紀錄 #飲食日記 #朝食 #相機食先 #早餐 #fooddairy #foodie #hkfoodie #hongkongfood  #foodporn #foodsharing #2eat2gether #breakfast #tortilla #burrito
  • Comments 2

☁️ 2017.12.15(五) ☁️ Good morning 巨大草莓上線了是冬天才有那麼多🍓 想了很久內餡夾香蕉還是南瓜好了🤔 最後還是選擇了香蕉因為它熟透了🍌 但又怕吃先來有違和感幸好的沒有❤️ 媽媽還留了件蛋糕給我吃很飽死了🍰 ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ ♪ 💫Breakfast🍽 🍓巨大草莓/香蕉/火龍果 🍼木瓜高蛋白奇亞籽牛奶 🌯雙花生起司香蕉酪梨墨西哥蛋餅 ♫ ♫ ♫ ♫ ♫ ♫~ #早餐日記 #吃早餐 #飲食#飲食日記 #朝食 #相機食先 #早餐 #fooddairy #foodie #hkfoodie #hongkongfood #foodporn #foodsharing #2eat2gether #breakfast #tortilla #burrito

Advertising
Tortilla con yuca. Atrévete a probarla sorprenderas tu paladar, la receta es asi: 3 huevos ligerente batidos, un poco de aceite, 1/4 de cebolla cortada al gusto, un punto de pimienta, y una Taza de cubos de yuca sancochados y reposados. El procedimiento igual que una tortilla tradicional. Acompanala con rodajas de pan. #tortilla #cenadereyes #cenarapida #delicias
  • Comments 0

Tortilla con yuca. Atrévete a probarla sorprenderas tu paladar, la receta es asi: 3 huevos ligerente batidos, un poco de aceite, 1/4 de cebolla cortada al gusto, un punto de pimienta, y una Taza de cubos de yuca sancochados y reposados. El procedimiento igual que una tortilla tradicional. Acompanala con rodajas de pan. #tortilla #cenadereyes #cenarapida #delicias

Dinner was a bit rushed tonight lol another concert but Instantpot to the rescue again! My version of Ropa Veja along with our family corn cake recipe ❤
///////////////////////////////////////////////////////////////////
#instantpot #spanish #sirloin #beef #chunk #saucy #stew #onions #red #enchilada #sauce #broth #yellow #orange #bellpeppers #black #bean #corn #rice #picodegallo #salad #tortilla #moist #sweet #corncake #family #fave #fast #easy #homecooking
  • Comments 2

Dinner was a bit rushed tonight lol another concert but Instantpot to the rescue again! My version of Ropa Veja along with our family corn cake recipe ❤ /////////////////////////////////////////////////////////////////// #instantpot #spanish #sirloin #beef #chunk #saucy #stew #onions #red #enchilada #sauce #broth #yellow #orange #bellpeppers #black #bean #corn #rice #picodegallo #salad #tortilla #moist #sweet #corncake #family #fave #fast #easy #homecooking

‪🖐🏽 made ‬
‪ ‬
‪#handmade #tortilla  #masaguiseria ‬
  • Comments 1

‪🖐🏽 made ‬ ‪ ‬ ‪#handmade #tortilla #masaguiseria

Taco bout a good taco! @redhooknh I don’t know why I waited so long to go, the food is fantastic!!!! Highly recommended .
.
.
.
.
#nbpt #nbptfoodie #newburyport #newengland #northshore #northshorema #boston #newburyportma #Massachusetts #love #beautiful #happy #follow #tortilla #taco #tacotuesday #pork #chicken #steak #beef #veggies #vegetables #beer #craftbeer #ipa #ale #drinks #bar #pub #brewery
  • Comments 1

Taco bout a good taco! @redhooknh I don’t know why I waited so long to go, the food is fantastic!!!! Highly recommended . . . . . #nbpt #nbptfoodie #newburyport #newengland #northshore #northshorema #boston #newburyportma #Massachusetts #love #beautiful #happy #follow #tortilla #taco #tacotuesday #pork #chicken #steak #beef #veggies #vegetables #beer #craftbeer #ipa #ale #drinks #bar #pub #brewery

Advertising
Doble antiadherente 28cm.#tortilla #omelette #kitchendesign #jueves #fiestas #navidad
  • Comments 0

Doble antiadherente 28cm.#tortilla #omelette #kitchendesign #jueves #fiestas #navidad

Made my first corn tortilla dough today! Made some cute lil 3 bean salad in tortilla bowls 🤤 
#VIU #viuculinary #culinaryarts #plattered #canapés #3beansalad #tortilla #salad #islandlife #truecooks #gardemanger
  • Comments 1

Made my first corn tortilla dough today! Made some cute lil 3 bean salad in tortilla bowls 🤤 #VIU #viuculinary #culinaryarts #plattered #canapés #3beansalad #tortilla #salad #islandlife #truecooks #gardemanger

Molino azul #tortilla #canchamaya #roots #basics #101
  • Comments 2

Molino azul #tortilla #canchamaya #roots #basics #101

When you see tacos across the room..
  • Comments 1

When you see tacos across the room..

Advertising
NEXT